
Bombardino
Tento lahodný italský drink nechybí ani na žádné rakouské sjezdovce.
Na 2 porce potřebujeme:
• 1dcl vaječného koňaku
• 0,4 dcl mléka
• 0,4 dcl whisky
• šlehačka na ozdobení
Vaječný koňak zahřejeme s mlékem a whisky maximálně do teploty 80°
Tekutina se nesmí vařit.
Na závěr ozdobíme šlehačkou a můžeme podávat.
Zajímavosti
Tipy pro tebe

27. 5. 2020
Kitzsteinhorn - svět ve výšce 3000m s celoročním sněhemRestaurace ve výšce 3035m z níž máte Grossglockner jako na dlani.

2. 10. 2020
Hallstatt Jakoby Rakouský Český Krumlov. Jedinečná kultura a historie v dechberoucím horském prostředí.

12. 6. 2020
Grossglockner Bergbahnen Heiligenblut lanovkaZ centra Heiligenblutu vede lanovka Heiligenblut-Schareck do nadmořské výšky 2600 m.n.m.